Info nu! - Bedrijfsboodschap
Microblading:
Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid onder lokale huidverdoving 

De microblading hairstrokestechniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.
 
Behandeling:
Eerst worden de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten en getekend hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van uw gezicht, nadat u tevreden bent en akkoord met het getekende model van de wenkbrauwen gaat de microblading behandeling pas beginnen.
Voor de kleurbepaling van de wenkbrauwen zal worden gekeken naar de huid -en haartint. 
In totaal duurt de behandeling max 3 uur ( vormbepaling, voortekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies, verzorgingscreme)
In de prijs is de nabehandeling/touch up inbegrepen tussen de 6 a  8 weken.
Na ongeveer 1 jaar of langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl. 
 
Voordelen:
 
         
Een strakker en veel natuurlijker eindresultaat dan reguliere PMU
- Elk jaar is het model aan te passen aan uw wensen
- Altijd mooi natuurlijk gevormde wenkbrauwen (geen dunne/dikke zwarte balkjes)
- Volume en ronding aangepast aan uw wensen en vorm van het gezicht
- Creëert een open blik
- Jonger ogend uiterlijk
– Maakt wenkbrauw make-up volledig overbodig
- Investering van 1 keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen
         Altijd 's morgens opstaan met stunning eyebrows!
 
Algemeen:
 
Whit-care voldoet aan de strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid en is daarom in het bezit van verplichte vergunning van de GGD voor permanente make-up en heeft een vermelding op de 
website van http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl dit betekent dat er strikt veilig en hygiënisch wordt gewerkt. Deze site is een product van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Moments for Beauty Schoonheidssalon werkt strikt volgens de hygiënerichtlijnen voor permanente make-up van het LCHV. 
 
Is pmu geschikt voor iedereen:
 
Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is!
Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten.
Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts. 
 
 
Pmu en vakantie:
 
Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie de pmu te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon. 
 
Doet het pijn?
 

Daarover zijn de meningen verdeeld! De een vergelijkt het zetten van de hairstrokes met het gevoel tijdens het epileren , de ander vindt het iets pijnlijker.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint