fbpx

Afspraak inplannen

Je kan mijn beschikbaarheid vinden in de online agenda. Is er deze maand geen datum beschikbaar? Bekijk dan de beschikbaarheid van de volgende maand. Het is eventueel mogelijk om jezelf aan te melden voor de wachtlijst ( dit houdt niet in dat er automatisch een afspraak plaats vind) Houdt instagram in de gaten voor eventuele last minute uitvallers.

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden in dien er een aanbetaling wordt gevraagd Dit bedrag wordt verrekend tijdens de afspraak.

Tarieven voor de behandeling kan je vinden onder het kopje prijslijst. Houdt er rekening mee Het is mogelijk om 1 keer de afspraak te verplaatsen in dien dit vaker gebeurd is het niet meer mogelijk een afspraak te maken en ben je de aanbetaling kwijt. In dien er niet met een aanbetaling is gewerkt en je annuleert binnen de 48 uur of komt niet opdagen dan wordt er 50% inrekening gebracht

Whit-care Stuurt een mail waar alle informatie instaat en plan gelijk je nabehandeling in 6-8 weken later en vul het online consult in.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via email/whatsapp. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. In dat geval ben je de aanbetaling kwijt.

Het boeken voor een touch up is alleen mogelijk als je eerder door ons bent behandeld.

Je kunt gratis voor de deur parkeren.