Afspraak inplannen

Plan een afspraak in voor een behandeling

Belangrijke informatie

Wil je een afspraak maken voor een van onze behandelingen? Bekijk de beschikbaarheid in online in de kalender. Mocht er in de gewenste periode geen data beschikbaar zijn, kan je eventueel jezelf aanmelden op de wachtlijst. (Dit houdt niet in dat er een afspraak vast staat).

Na het inplannen van een afspraak stuurt Whit-Care Beautysalon een mail waar alle informatie in staat over de behandeling.

Aanbetaling
Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling van €50,-gevraagd. De aanbetaling wordt verrekend in de salon tijdens je eerste afspraak.

Belangrijk
Vul na het inplannen van jouw behandeling het online consult in.
Plan direct na je eerste afspraak een nabehandeling in (6-8 weken later).

Heb je al een behandeling ergens anders gedaan?
Indien je ergens anders permanente makeup hebt laten toepassen dien je eerst een foto te sturen naar info@whit-care.com zodat wij dit kunnen beoordelen. Mocht er een behandeling plaats vinden dan wordt er altijd een nieuwe opzet gerekend en geen touch up prijs.

Algemene voorwaarden
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Het is belangrijk om eerst onze algemene voorwaarden door te lezen, voordat je een afspraak inplant.

Afspraak annuleren of verplaatsen
Bij verhindering bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen. Indien er niet met een aanbetaling is gewerkt en je annuleert binnen de 48 uur of komt niet opdagen dan wordt er 50% inrekening gebracht.

Intakegesprek
Het is niet haalbaar voor ons om te werken met een intake gesprek. Voor vragen of informatie kan je contact op nemen via onze contactpagina.

Plan hier jouw behandeling in