Lippigmentatie

Lippigmentatie bij Whit-Care Beautysalon

Informatie lippigmentatie

Met de lippigmentatie kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Heb jij smalle lippen en wil jij het optisch gezien net iets voller laten lijken, zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooiere vorm of heb jij bleke lippen en wil jij een ze een mooie natuurlijke kleur geven? Dit kan met een lippigmentatie!

Lippigmentatie is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Maar let op je kunt 4 weken na het plaatsen van fillers een lippigmentatie doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentatie weer lipfillers nemen.

De lippigmentatie is semi permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 3 jaar een opfrisbehandeling nodig hebt. Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw lippigmentatie? Dan is het belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen.

Voordelen lippigmentatie

Wakker worden met perfecte lippen

Mooie zachte contouren

Geschikt voor alle lipvormen

Gaat gemiddeld 3 jaar mee

Hoe lang duurt een behandeling

Gemiddeld duurt de lippigmentatie behandeling 2,5 tot 3 uur.

Als eerst willen wij graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Daarna zullen wij de lippen voorteken. Wanneer dit gedaan is kijken wij samen of dit de vorm is wat jij wilt. Daarna bepalen wij samen welke kleur pigment het best bij jou past. Indien jij akkoord gaat starten we met de permanente make up behandeling.

Na de behandeling geven wij een nazorginstructie mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de lippen.