Masterclass powder brows

Specialiseer je in de powder brows techniek

Voor wie is de masterclass geschikt?

Ben jij toe aan een opfrisbeurt en wil je meegaan met de nieuwste techniek? Wil jij je werk naar een hoger niveau brengen? Dan is deze masterclass wat voor jou.

Tijdens deze masterclass vertellen wij je alle ins en outs. Omdat het een privé masterclass is bij ons op locatie geeft dit ook een vertrouwd gevoel en krijg je alle aandacht!

Door dat je deze persoonlijke aandacht krijgt kunnen wij heel goed zien waar je tegenaan loopt en wat wil je verbeteren en dit is per cursist anders. Tijdens deze training kan je duidelijk aangeven waar je focus op ligt.

Onze werkwijze

De Masterclass powder brows start om 10.00uur bij ons op kantoor. Op dat moment nemen wij door wat je wilt leren en waar je tegenaan loopt. Wanneer wij dit besproken hebben volgt er een klein stukje theorie over het zetten van de powder brow techniek. Als de techniek is uitgelegd ga jij oefenen op latex. Hier leggen wij de focus op hoe je het apparaat het best kan vasthouden en welke handelingen je moet en juist niet moet doen. Zodra je dit onder de knie hebt gaan wij ‘smiddags de powder brow techniek op een model* toepassen. Tijdens het toepassen van de powder brow techniek op het model zal je extra persoonlijk instructies krijgen. Na de masterclass kan je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat powder brows van Whit-Care.

*Voor de masterclass moet zelf voor een model zorgen.

Kosten

De kosten voor de masterclass zijn € 847,- excl. BTW.
Meld je aan voor de masterclass zodat wij samen een geschikte datum kunnen inplannen.

Start training

De Masterclass powder brows start om 10.00uur bij ons op kantoor. Op dat moment nemen wij door wat je wilt leren en waar je tegenaan loopt

Theorie

Uitleg theorie powder brow techniek

Oefenen op latex

Toepassen van de juiste techniek en werkwijze

Oefenen op een model

‘smiddags pas je de powder brow techniek op een model toe

Certificaat

Na de masterclass kan je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat powder brows van Whit-Care beautysalon