fbpx
 

Wenkbrauwen

Phibrows is de beste techniek binnen de semi-permanente make-up wereld. Phibrows blijft ongeveer 1 tot 2 jaar zitten, dit is dus minder blijvend als permanente make-up. Het is ideaal voor mensen met hele dunne of onregelmatige wenkbrauwen. Met behulp van Phibrows kunnen de wenkbrauwen worden gecorrigeerd, of het kan gebruikt worden om de wenkbrauwen te perfectioneren.

Voor elke wenkbrauw behandeling wordt de wenkbrauwvorm eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je in overleg krijgt. Zo weet je van te voren dat jouw wenkbrauw niet te dik of te dun is.

 
 
 

Heb je geen zin meer om elke ochtend jouw wenkbrauwen te tekenen?
Of wekelijks jouw wenkbrauwen te verven?
Phibrows zal je veel tijd besparen in de ochtenden en jouw wenkbrauwen zullen er altijd perfect uitzien!

 
 

Microblading / Hairstroke techniek

Bij deze techniek word door middel van een ultra dunne naald fijne lijntjes in de huid gezet. De wenkbrauw word hiermee weer voller gemaakt en tegelijk wordt, indien nodig, de vorm gecorrigeerd. De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen, zo geeft Whit-Care jouw wenkbrauwen een mooie en natuurlijke look. De haartjes die geplaatst zijn door middel van de microblading / hairstroke techniek kan je haast niet van echt onderscheiden, omdat de haartjes in de natuurlijke haargroeirichting geplaatst word. Binnen 8 weken kom je bij Whit-Care terug voor een nabehandeling.

Powderbrow / Powder techniek

Deze techniek wordt gebruikt om de wenkbrauw in te kleuren. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met poeder / potlood zijn ingekleurd. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en strak en toch natuurlijk. Binnen 8 weken kom je bij mij terug voor een nabehandeling.

Combinatie techniek

Bij deze techniek worden de bovenste twee technieken samen gecombineerd. Allereerst worden er met de hairstroke techniek haartjes gezet. Wanneer dit is gebeurd wordt er vervolgens door middel van de powder techniek de wenkbrauwen voller gemaakt. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt donkerder naar het uiteinde toe.

Vegas brows techniek

Een van de nieuwste technieken is Vegas brow. Door middel van deze techniek krijg je een strakke makeuplook effect. Dit is een powder techniek alleen word het meer aangezet dan de normale powderbrow, omdat dit meer word aangezet krijg je meer de makeup look effect.

 
 

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Klik op de vraag voor het antwoord.

1Hoeveel kost een behandeling?
Phibrows microblading / hairstroke techniek: € 300,- *
Powderbrow / Powder techniek: € 320,- *
Combinatie techniek: € 320,- *

* incl. nabehandeling binnen 4-8 weken.
2Waarom is er een nabehandeling nodig?
Na de eerste behandeling vervaagt de semi-permanente make-up behandeling tot 70%. Na een nabehandeling is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een nabehandeling.

De nabehandeling is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van het resultaat. Zonder deze nabehandeling zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.
3Hoe verloopt het genezingsproces?
Dag 1 - 3: Zeer donker
Dag 4 - 7: Barsten en plekken (geen kleur onder de plekken)
Dag 8 - 28: Géén kleur/vorm te zien
Dag 29 - 35: Licht kleur te zien
Dag 36 - 50: Kleur en vorm beter zichtbaar

Eerste sessie: 30% zichtbaar
Nabehandeling: 70% zichtbaar

Een nabehandeling is dus noodzakelijk.
4Hoelang gaat microblading / hairstroke techniek mee?
Vette tot normale huid:
4 tot 8 maanden
9 tot 14 maanden

Droge tot zeer droge huid:
15 tot 24 maanden

Indien je een zeer vette huid hebt, snel/veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit PMU hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon.
5Hoelang gaat powderbrow / powder techniek mee?
Vette tot normale huid:
8 tot 14 maanden

Droge tot zeer droge huid:
15 tot 24 maanden

Indien je een zeer vette huid hebt, snel/veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit PMU hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon.
6Kan semi-permanente make-up bij iedereen toegepast worden?
Nee, kan niet toegepast worden bij / tijdens:
Zwangerschap
Hepatites patienten
Diabetes patienten
Personen die hart- en vaatziekten hebben
Personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen

Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.
7Kan de semi-permanente make-up toegepast worden over permanente make-up als cover-up?
Ja, dit kan mits de permanente make-up vervaagd en bijna niet meer zichtbaar is. Het is verstandig om vooraf een foto door te sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Door de meeste personen wordt de behandeling niet als pijnlijk beschouwd. Personen met een lage pijngrens kunnen deze behandeling als pijnlijk ervaren.
8Welke techniek moet ik kiezen?
Microblading / Hairstroke techniek:
Als je een hele droge huid hebt, al veel haartjes hebt van jezelf en als je wat extra opvulling wilt.

Powderbrow / Powder techniek:
Als je een normale tot vette huid en redelijk wat haartjes hebt.

Combinatie techniek:
Als je een droge huid en iets minder haartjes aan de uiteinde van jouw wenkbrauwen hebt, daarentegen toch redelijk veel haartjes aan de voorkant hebt.

Uiteraard wordt er in overleg voor de juiste behandeling gekozen tijdens de afspraak.