Info nu! - Bedrijfsboodschap

Microblading
 
Microblading is een hairstroke techniek
semi-permanente make up toegepast door middel van ultra dunne naaldjes die een mesje vormen in een manuele pen.
 
Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm  die je gaat verkrijgen kan zien en de kans niet oploopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen verkrijgt. De wenkbrauwen worden van te voren geëpileerd.
 
 
Powderbrows
 
Powderbrow is een nieuwe  techniek
semi-permanente make up toegepast door middel van een machinaal nano naald.
 
Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat verkrijgen kan zien en de kans niet oploopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen verkrijgt. De wenkbrauwen worden vooraf geëpileerd.
 
VEELGESTELDE VRAGEN
 
 
Hoeveel kost deze behandeling?
Microblading kost 275 euro (inclusief de eerste bijwerking binnen de 4-8 weken).
 
Hoeveel kost deze behandeling?
Powderbrow kost €295,- (inclusief de eerste bijwerking binnen de 4-8 weken).
 
 
Een bijkomende bijwerking na de eerste kosteloze bijwerking kost 50 euro (tot 3 maanden).
 
Let op!
Indien men niet binnen de 8 weken komt voor de gratis bijwerking, vervalt deze en betaalt u 50 euro binnen de drie maanden na de eerste sessie.
 
 
Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
Na de eerste sessie vervaagd tot 70% van de behandeling. Na een bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling. Zonder deze bijwerking zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.
 
 
Genezingsproces microblading;
Dag 1-3: zeer donker,
Dag 4-7: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken),
Dag 8-28: géén kleur/vorm te zien,
Dag 29-35: licht kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar,
 
Eerste sessie 30% zichtbaar
Na bijwerking 70% zichtbaar
 
 
Hoelang gaat microblading mee?
Vette tot normale huid:
* 4 -8 maanden
* 9 -14 maanden
Droge tot zeer droge huid:
* 15 tot 24 maanden
 
Hoelang gaat powderbrows mee?
Vette tot normale huid:
* 8 -14 maanden
Droge tot zeer droge huid:
* 15 tot 24 maanden
 
 
Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?
Nee, kan niet toegepast worden bij:
Zwangere dames, hepatites patienten, diabetes patienten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.
 
*Indien men een zeer vette huid heeft, snel/veel bloed tijdens de behandeling, erg blond is, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit pmu heeft gehad of de wenkbrauwen laat laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon.
 
 
Kan de spmu toegepast worden over PMU als cover-up?
Dit kan wel indien de PMU enorm vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.
 
 
*De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens.
 
 
 
Twijfel je over welk techniek je moet kiezen?
 
* Heb je een heel droge huid en al veel haartjes en wil je wat extra opvulling kies je voor microblading.

* Heb je een droge huid en iets minder haartjes aan de uiteinde van je wenkbrauwen maar toch redelijk veel aan de voorkant kiest je best voor microblading + shading.

* Heb je een normale tot vette huid en redelijk wat haartjes neem je best powderbrows.

 
 
Wat is het verschil tussen deze technieken?
 
* Microblading is een manueel techniek waarbij sneetjes gezet worden in de huid. Wanneer de huid droger is zullen deze sneetjes mooi in hairstrokes genezen maar bij een vette huid zal het pigment zich uitzetten waardoor dit techniek enkel geschikt is voor een droog huidtype.

* Shading zorgt ervoor dat je iets meer opvulling hebt aan de uiteinde van de wenkbrauwen als je ze nog te vaak moet bijtekenen na een microblading beurt en het resultaat te subtiel is.

* Powderbrow is een machinaal techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er geen openwonden in voorkomen zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen + het pigment zet zich niet uit. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes.

 
 Wat zijn ombre powderbrows?
Ombre is dat de voorkant lichter gezet wordt als de uiteinde zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. Dit kan enkel bij klanten die van nature weinig haar hebben aan de voorste gedeelte.
 
 
Wat is de combinatie techniek?

Dit is een microblading hairstroke techniek wat in combinatie met powderbrows toegepast kan worden bij dames met zeer weinig haartjes voor een natuurlijker look.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint